7 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE YAPILAN SEÇİMDE OSMAN OĞLU HALİT GÜMÜŞ KÖYÜMÜZE MUHTAR SEÇİLMİŞTİR. KÖYÜMÜZ İÇİN HAYIRLI  VE KENDİSİ İÇİN DE BAŞARILI OLMASINI DİLİYORUZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAZİYE

Turhal'da ikamet eden Emekli Banka Müdürü Sayın Yunus Koçak'ın değerli eşi Fahriye Hanım 18 Ekim 2013'te  vefat etmiştir. Yunus Koçak'a ve evlatlarına baş sağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin....

 

DUYURU

İSTANBUL'DA İKAMET EDEN  DURSUN VE FADİME YILMAZ'IN KIZI  HATİCE İLE SİNOPLU MURAT VE AYTEN KELEŞ'İN OĞULLARI  MÜJDAT'IN 15 ARALIK 2013'TE NİŞAN TÖRENİ VARDIR. BÜTÜN AKRABALAR, DOSTLAR VE HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİDİR.

TARİH: 15.12.2013

SAAT: 13:00-17:00 ARASI

YER: ÇINAR DÜĞÜN SALONU, ÇINAR MAHALLESİ 9. SOKAK NO: 59 BAĞCILAR* İSTANBUL

0532 744 47 38

 

DUYURU:

Köyümüz sakinlerinden RAGIP oğlu Hamza GÜMÜŞ'ün hanımı Sultan GÜMÜŞ vefat etmiştir. Merhumenin eşi Hamza Çavuş'a, oğlu Hüseyin'e, kızları Havva, Fatma, Hatice ve Hacer'e, torunlarına ve tüm akrabalarına baş sağlığı dileriz. 

ALLAH rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

 

 

DUYURU 

2013-2014 öğretim yılında bütün öğrencilere başarılar dilerim.

Muhittin GÜMÜŞ

 

 

 

 GELENEKSEL YUVA KÖYÜ BALDIRAN YAYLASI ŞENLİKLERİNE KATILAN HERKESE SELAM, SAYGI VE SEVGİLER GÖNDERİYORUM.  Bu konudaki haberler ve fotoğraflar için" Facebook'ta "Yuva Köyü Amasya " adresine bakınız. Muhittin GÜMÜŞ

 

 

 

RAMAZAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM.  BU BAYRAMIN İSLAM VE İNSANLIK ÂLEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI CENAB-I ALLAH'TAN DİLERİM. 

MUHİTTİN GÜMÜŞ

08.08.2013 KIRGIZİSTAN

 

 GELENEKSEL YUVA KÖYÜ BALDIRAN YAYLASI ŞENLİKLERİ BU YIL RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE TEMMUZ AYINDA YAPILAMAMIŞTIR. ANCAK RAMAZAN BAYRAMININ 2. GÜNÜ YAPILACAKTIR. BÜTÜN YUVALILARIN KATILMASINI BEKLİYORUZ. HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİZ.

 

 

 

 

Almanya Federal Meclis Seçim Denetimi, Dokunulmazlık ve İçtüzük Komisyonu Başkanı Srtobl ve beraberindeki heyet Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Ahmet İyimaya'yı ziyaret etmişlerdir. İyimaya yaptığı konuşmada şunları söyledi: . Alman parlamento heyetini TBMM'de görmekten ve ağırlamaktan dolayı memnun olduk. "Biz Batıyı dünya uygarlığının bir parantezi olarak görmek istemiyoruz. Batı da "Doğu"yu, dünya uygarlığının bir parantezi olarak görmemelidir. Aslında evrenin küçük bir köyü olan bütün dünyalılar aynı insanî değerleri paylaşmaktadırlar. Almanya Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti kavramlarını yan yana getirmek sözlükten alınmış iki tane kelimeyi yan yana getirmek değildir. Sadece iki büyük devlet değil, iki büyük kültürden söz etmek gerekir. Alman Medeniyetini dünyamızda canlandırdığımızda felsefenin ve Batı hukukunun süzülmüş değerler sistemi olarak görüyoruz. Eski Orta Asya Türklüğünün merkezi Semerkant'tan, Selçukludan, Anadolu'dan ve Cumhuriyet Türkiye'sinden süzülerek teşekkül etmiş büyük Türk Kültürü' de, büyük Türk uygarlığı 'da Alman uygarlığının gerisinde hiçbir zaman kalmamıştır. Biz şimdiki zamanın iki devlet ve iki toplumun siyaset çocukları olarak aslında geçmişten bu tarafa gelen büyük bir birikimin ortak meyvelerini yiyoruz. Doğu ve Batı farklı bakışlarla biri öbürünün parantezi olarak kabul edilebilir. Biz, Batıyı dünya uygarlığının bir parantezi olarak görmek istemiyoruz. Batı da Doğuyu dünya uygarlığının bir parantezi olarak görmemelidir. Aslında evrenin küçük bir köyü olan bütün dünyalılar aynı insani değerleri paylaşmaktadırlar. Bu cümleleri isterseniz Kant'dan veya Max Weber'den kopya olarak görün, isterseniz Mevlana'dan veya Yunus Emre'den birer cümle olarak görün." 

  

KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜLERİMİZLE İLGİLİ HABERLERİ LÜTFEN BİZE YAZINIZ  GÜZEL VE HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM  ..........................

Değerli bürokratlarımızdan Sayın Osman İYİMAYA, 1 Mayıs 2010’dan beri  Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü görevini yürütürken bakanlığın adı ve yapısındaki değişiklikler nedeniyle bir süredir Bakanlık Müşavirliği yapıyordu. Yeni kurulan  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’ne atanmıştır. Kendisine görevinde başarılar dileriz.

MUHİTTİN GÜMÜŞ